Словенија: Две школе у Трбовљу добиле претећи мејл

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Maj.2023, 12:19

Словенија: Две школе у Трбовљу добиле претећи мејл

Полиција је обезбедила две основне школе у Трбовљу у централној Словенији након што су добиле два претећа мејла у четвртак, за које се верује да су мотивисани масовном пуцњавом у школи „Владислав Рибникар“, пренела је новинска агенција СТА. Фото: Pexels Како је пренело јавни словеначки >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сервис РТВ Словенија, полицајци су послати испред школа у Трбовљу, после претећег мејла.
Главна наставница школе Петра Чеде рекла је да је обавестила родитеље да је стигао претећи мејл, као и да се то раније дешавало, због чега су релевантне институције обавештене о инциденту.
Школе с
у осигуране, а часови и остале активности се одвијају нормално, међутим, око 10 одсто ђака није данас дошло у школу.
Чеде је рекла за СТА да су предузете додатне мере, изражавајући наду да је претња мејлом била само неслана шала.
Vagner napušta Bahmut 10. maja; Lavrov: Rusija će odgovoriti konkretnim akcijama

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Словенија: Две школе у Трбовљу добиле претећи мејл се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.