Рецепт дана: Поховане тиквице са сиром

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Maj.2023, 05:01

Рецепт дана: Поховане тиквице са сиром

Тиквице су поврће која се брзо и лако припрема, а може се комбиновати са различитим јелима. Можете их послужити као прилог месу и риби или са њим направити главно јело.  Фото: Pixabay/kps7942 Састојци:
2 тиквице 30 грама ренданог пармезана 30 милилитара свеже цеђеног лимуновог сока 2-3 >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << чена белог лука 1 кашика путера со бибер Припрема: Тиквице оперите, осушите и исеците на танке колутиће. Очистите бели лук и исеците га на мање комаде. У тигању отопите путер и на њему пропржите бели лук и тиквице. Све заједно пржите уз мешање док поврће не добије златно-браон боју. Посолите и побиберите по жељи. Преко тиквица додајте рендани пармезан и лимунов сок. Послужите топло као прилог.
Пријатно!
Zašto je dobro jesti tikvice?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Рецепт дана: Поховане тиквице са сиром се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.