Барселона доминантно до фајнл-фора, Слукас уз звук сирене срушио Фенер

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Maj.2023, 07:32

Барселона доминантно до фајнл-фора, Слукас уз звук сирене срушио Фенер

Кошаркаши Барселоне пласирали су се на фајнл-фор Евролиге, пошто су и у трећем мечу четвртфиналне серије победили Жалгирис са 77:66. Фото: Танјуг/Сава Радовановић
Најбољи у победничком тиму су били Томаш Саторански са 14 поена, три скока и пет асистенција, док је Јан Весели >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << додао 14 поена и три скока.
У домаћем тиму се истакао Едгарас Улановас са 13 поена и девет скокова.

Кошаркаши Олимпијакоса победили су у Истанбулу екипу Фенербахчеа са 72:71 и тако повели са 2:1 у четвртфиналној серији. Грчки тим је до победе водио Костас Слукас који је убацио 25 поена, четири скока уз шест асистенција, док се у пораженом тиму истакао Тајлер Дорси са 21 поеном и три асистенције.
Obradović: Ponosan sam na igrače i navijače, Egzum je dao maksimum


Преузмите андроид апликацију.
Чланак Барселона доминантно до фајнл-фора, Слукас уз звук сирене срушио Фенер се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.