Зеленски: Русија није заинтересована за продужење споразума о житу

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Maj.2023, 07:11

Зеленски: Русија није заинтересована за продужење споразума о житу

Председник Украјине Володимир Зеленски рекао је данас да се чини да Русија није заинтересована за продужење споразума о слободном транспорту жита кроз Црно море. Фото: Танјуг/Ukrainian Presidential Press Office via AP
Зеленски је додао да је и упркос томе Кијев фокусиран на решење проблема >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и тражење партнера за испуњење договора, пренео је Ројтерс.

Споразум о слободном транспорту жита кроз Црно море, који је склопљен уз посредовање Турске и Уједињених нација, истиче 18. маја. Зеленски је о томе говорио на конференцији за новинаре у Хелсинкију, у склопу посете Финској, где с лидерима нордијских земаља разговара о рату са Русијом и европским односима.
Članice EU verifikovale sporazum o zajedničkoj nabavci municije za Ukrajinu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Зеленски: Русија није заинтересована за продужење споразума о житу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.