Вучић: Немоће је да нико не одговара у вези пуцњаве

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Maj.2023, 19:17

Вучић: Немоће је да нико не одговара у вези пуцњаве

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је “немогуће да нико не одговара “ у вези са пуцњавом у ОШ “Владислав Рибникар“ на Врачару, и да то неће “проћи тек тако“. FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIĆ/bs “Постоји ту кривично дело изазивања опште опасности, али не бих ја о томе, то је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за МУП. Али пошто ми Срби увек тражимо кривца и крв, не преиспитујући себе где смо то сви погрешили, и шта код себе треба да мењамо, па нас то некако доводи до погрешних закључака“, рекао је Вучић на конференцији за новинаре.
Он је додао да је због тога предложио 10 мера, и да ће бити добро “ако и пет буде усвојено“.
Истакао је да би било другачије да је злочин починио неко ко “има 50 или више година, јер би онда могло да се каже да је много гледао ријалитије“, али да је овде реч о детету.
“Деца не гледају телевизију. То њих не интересује, то је уређај који је за њих украс за кућу. Нама су најпопуларније групе које причају о убиствима и глупостима. Кад кажем нама, није то само код нас, тога имате сваке недеље у другим земљама, САД, Русији, Новом Зеланду, и другим земљама“, рекао је Вучић.
Он је навео да “смо постали део глобалног света“, и то “не само у добрим, већ и у најгорим стварима“, па да зато “треба да се преиспитамо шта и како“.
Vučić: Društvo da promeni vrednosti i ponašanje, to je pitanje našeg opstanka

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Немоће је да нико не одговара у вези пуцњаве се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.