Представа „Керови“ поново пред новосадском публиком

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Maj.2023, 12:34

Представа „Керови“ поново пред новосадском публиком

Због велико интересовања, представа „Керови“ биће поново на репертоару у Новом Саду, 10. маја, у Свечаној сали НИС-а. Фото: Pexels/Monica Silvestre Ова представа ће вас насмејати до суза, расплакати и натерати да се запитате какви сте „људи“. Својим бриљантним глумачким трансформацијама >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и прецизном игром, глумци пружају врхунску забаву али и запитаност, да ли можемо бити бољи људи?
Представа је настала по тексту Кристофера Џ. Џонсона The Dog Logs, аустралијског глумца, редитеља и писца, а на српски га је превела Милица Михаиловић. Глумци у представи играју 14 раса паса, на готово празној сцени, користећи се само текстом и својим глумачким умећем. Кроз много смеха, али и неколико тужних, готово трагичних прича, представа показује и преиспитује људски однос према псима, који нам пружају неограничену и безусловну љубав.
Представа се састоји од четрнаест псећих ликова, који кроз своје животне приче преносе своје ставове о љубави, пријатељству, освети, насиљу. Сви псећи ликови одражавају карактеризације људског бића.
Представа „Керови“ је на сталном репертоару Театра на брду од 2018. године, а псеће приче сигурно никога неће оставити равнодушним.
Текст: Кристофер Џ. Џонсон
Режија: Ерол Кадић
Играју: Александар Срећковић Кубура и Срђан Тимаров
Priča o pozorištu Lazara Dunđerskog

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Представа „Керови“ поново пред новосадском публиком се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.