Лампард: Фудбалери Челсија имају ниско самопоуздање

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Maj.2023, 11:06

Лампард: Фудбалери Челсија имају ниско самопоуздање

Менаџер Челсија Френк Лампард изјавио је да је разочаран резултатима лондонског клуба у овој сезони, преносе британски медији. Фото: Танјуг/AP/Ian Walton Лампард се пре месец дана вратио у Челси, а изгубио је свих шест утакмица од повратка у лондонски клуб.
Челси је синоћ поражен >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << од Арсенала (1:3) у мечу 34. кола Премијер лиге.
„Челси је имао пуно успеха у последњих 20 година, али тренутно нисмо у тој позицији. Када се све погледа иза кулиса виде се разлози зашто је то тако. Ако ћемо да будемо драга, фина екипа, као у првом полувремену против Арсенала, онда није важно против кога играмо“, рекао је Лампард.
Он је признао да фудбалери Челсија имају ниско самопоуздање. „То неће да се промени преко ноћи, али морамо то да урадимо што пре. Препасивни смо, а узроци могу да буду различити. Играчи имају ниско самопоуздање, али када сте играч Челсија, морате да играте на одређени начин. Једино што вас може извући из целе ситуације су разумевање и рад“, истакао је Лампард.
Челси је 12. на табели Премијер лиге са 39 бодова.
Ekip: Mesi na kraju sezone napušta Pari Sen Žermen

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лампард: Фудбалери Челсија имају ниско самопоуздање се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.