Победе кошаркаша Њујорка и Лос Анђелес Лејкерса у полуфиналу плеј-офа НБА лиге

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Maj.2023, 10:52

Победе кошаркаша Њујорка и Лос Анђелес Лејкерса у полуфиналу плеј-офа НБА лиге

Кошаркаши Њујорка победили су ноћас на свом терену екипу Мајамија резултатом 111:105 у другом мечу полуфинала плеј-офа Источне конференције НБА лиге. Фото: Танјуг/Santiago Mejia/San Francisco Chronicle via AP Њујорк је изједначио на 1:1 у серији, која се игра на четири победе.
Најефикаснији у победничком >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << тиму био је Џејлен Брансон са 30 поена, док је Џулијус Рендл убацио 25 поена и имао је 12 скокова и осам асистенција. Ар Џеј Барет је додао 24 поена.
Код гостију, најбољи је Кејлеб Мартин са 22 поена, док Џими Батлер није играо због повреде десног скочног зглоба. Наредни меч биће одигран за три дана у Мајамију.
Кошаркаши Лос Анђелес Лејкерса победили су ноћас у Сан Франциску екипу Голден Стејта 117:112 у првом мечу полуфинала плеј-офа Западне конференције.
У екипи из Лос Анђелеса најбољи је био Ентони Дејвис са 30 поена, 23 скока, пет асистенција и четири блокаде. Леброн Џејмс је убацио 22 поена уз 11 скокова. У редовима актуелног шампиона НБА лиге најефикаснији је био Стеф Кари са 27 поена, док је Клеј Томпсон додао 25.
Други меч биће одигран за два дана у Сан Франциску.
Košarkaš Efesa Kris Singlton u bolnici posle srčanog udara

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Победе кошаркаша Њујорка и Лос Анђелес Лејкерса у полуфиналу плеј-офа НБА лиге се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.