Почела продаја улазница за четврти меч Партизана и Реала

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Maj.2023, 10:42

Почела продаја улазница за четврти меч Партизана и Реала

На благајнама стадиона данас у 10 сати је почела продаја улазница за четврти меч четвртфинала плеј-офа кошаркашке Евролиге између Партизана и Реала. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић На благајнама стадиона у Хумској од јутрос се окупио велики број навијача, који желе да купе улазницу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за наредни дуел два клуба у Евролиги.
Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић Кошаркаши Реала су синоћ у Београду надиграли Партизан 82:80 и смањили на 2:1 у четвртфиналној серији, која се игра на три победе.
Четврти меч биће одигран у четвртак од 20.30 сати у „Штарк арени“.
Евентуална мајсторица је на програму деветог маја у Мадриду.
Obradović: Ponosan sam na igrače i navijače, Egzum je dao maksimum

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Почела продаја улазница за четврти меч Партизана и Реала се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.