Џоел Ембид: Ово се дуго спремало, било је потребно много напорног рада

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Maj.2023, 10:35

Џоел Ембид: Ово се дуго спремало, било је потребно много напорног рада

Кошаркаш Филаделфије Џоел Ембид признао је данас да је невероватан осећај бити најкориснији играч (МВП) НБА лиге, преносе амерички медији. Фото: Танјуг/AP Photo/Charles Krupa Ембид је ноћас по први пут у каријери проглашен за МВП регуларног дела сезоне у НБА лиги испред кошаркаша Денвера >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Србина Николе Јокића и Грка Јаниса Адетокумба из Милвокија. У претходне две сезоне ова награда је припала Николи Јокићу.
„Не знам одакле да почнем, требало је доста времена. Ово се дуго спремало. Много напорног рада, много тога сам прошао. Не говорим само о кошарци. Говорим о мом животу, мојој причи. Одакле сам дошао, како сам дошао овде и шта ми је било потребно да стигнем довде“, рекао је Ембид.
Ембид је двоструки узастопни најбољи стрелац лиге, ове сезоне у просеку је постизао 33,1 поен, уз 10,2 скока и 4,2 асистенције по утакмици. „Лепо је, не знам шта да кажем. Невероватно“, додао је Ембид.
Филаделфија води 1:0 против Бостона у полуфиналној серији плеј-офа Источне конференције НБА лиге.
Obradović: Ponosan sam na igrače i navijače, Egzum je dao maksimum

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Џоел Ембид: Ово се дуго спремало, било је потребно много напорног рада се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.