Нова серија напада Русије на Кијев и околину

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Maj.2023, 09:58

Нова серија напада Русије на Кијев и околину

Русија је извела трећу серију ноћних напада на Кијев, саопштиле су власти главног града Украјине, наводећи да је противваздушна одбрана оборила све дронове који су испаљени ка Кијеву. Members of the Ukrainian National Guard from the Bureviy Brigade participate in a military exercise in the Kyiv region on Thursday, April 27, 2023. (AP Photo/Bernat >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Armangue) Како је саопштила Команда ваздушних снага Украјине, уништен је 21 од 26 дронова „шахид“ иранске производње које је лансирала Русија, али је један погодио зграду у Дњепропетровској области.
Још нема извештаја о могућим жртвама или материјалној штети, преноси Ројтерс.
Сирене за ваздушни напад су се оглашавале у Кијеву и околним регионима неколико сати током ноћи, Русија је протекле недеље појачала нападе на Украјину уочи очкиване украјинске контраофанзиве, шаљући скоро сваке ноћи пројектиле на Кијев и друге
области.
Gaza: Izraelske i palestinske oružane grupe dogovorile se o primirju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Нова серија напада Русије на Кијев и околину се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.