Конорс: Ђоковић неће престати са обарањем рекорда

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Maj.2023, 16:29

Конорс: Ђоковић неће престати са обарањем рекорда

Некадашњи светски број један Џими Конорс изјавио је да Новак Ђоковић неће одустати од намере да обори све рекорде. Фото: Танјуг/АР/Dita Alangkara Ђоковић је рано завршио своја учешћа на турнирима у Монте Карлу, Бањалуци и у Дубаију, док се због проблема са лактом повукао са турнира >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у Мадриду.
„Сигуран сам да Ђоковић неће бити обесхрабрен оваквом ситуацијом. Подвлачим реч обесхрабрен, јер ако икада у животу будете обесхрабрени и незадовољни самим собом, понекад је јако тешко извући се из такве ситуације. Не бити обесхрабрен у великим неприликама је важна ствар. А Новак има довољно искуства да то избегне. Довољно дуго игра и све је освојио“, истакао је Конорс.
Додаје да најбољи српски тенисер неће стати у намери да обори све рекорде.
„Он има 22 грен слем пехара, одлично зна како да се носи са таквим ситуацијама. Има све што је потребно да се суочи и са најтежим невољама. Зато не верујем да је уопште забринут због свега што му се дешава. Уверен сам да једва чека Ролан Гарос. То што је лоше прошао у Монте Карлу и Бањалуци није толико страшно. Није довољно играо, имао је дугу паузу, требали су му мечеви, самопоуздање“, закључио је Конорс.
Novi Beograd sutra dočekuje vaterpoliste Partizana u trećem meču polufinala SLS

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Конорс: Ђоковић неће престати са обарањем рекорда се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.