Песков: Не знамо ништа о мисији Ватикана за решавање сукоба у Украјини

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Maj.2023, 14:38

Песков: Не знамо ништа о мисији Ватикана за решавање сукоба у Украјини

Кремљ није упознат са мисијом Ватикана да помогне у решавању украјинске кризе, о чему је говорио папа Фрања, изјавио је данас портпарол руског Кремља Дмитриј Песков. Фото: Танјуг/Mikhail Klimentyev, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP „Не знамо ништа о томе“, рекао је Песков новинарима на питање да ли >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Кремљ зна нешто о мисији, пренела је РИА Новости.
Папа Фрања је у недељу, током повратка из Мађарске у Ватикан, рекао новинарима у авиону да је Ватикан укључен у тајну мировну мисију у Украјини, у покушају да се оконча сукоб између Украјине и Русије.
„Вољан сам да урадим све што треба да се уради. Постоји мисија која је у току, али није јавна. Када буде време, открићу је“, рекао је папа.
Šojgu je pozvao da se udvostruči proizvodnja visokopreciznog oružja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Песков: Не знамо ништа о мисији Ватикана за решавање сукоба у Украјини се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.