Измене на појединим деоницама путева због радова

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Maj.2023, 10:09

Измене на појединим деоницама путева због радова

На ауто-путу Е-75, петља Умчари – петља Водањ, смер ка Нишу, због радова на санацији и уређењу паркинг – одморишта „Јерина“ за саобраћај је затворено укључење (уливна трака) на паркинг и искључење (изливна трака) са паркинга, до 05. маја до 17 часова, саопштило је Јавно предузеће >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Путеви Србије. Фото: Танјуг/Тара Радовановић На ауто-путу Е-763, у тунелу Шарани, због радова на рехабилитацији коловозног застора у десној цеви, до 30. маја до 17 часова саобраћај се одвија двосмерно у левој цеви тунела Шарани.
На ауто-путу Е-75, петља Трупале – петља Ниш Југ, смер ка Врању у току су радови на реконструкцији моста и замени еластичне одбојне ограде до 10. маја до 16 часова. За саобраћај је затворена зауставна саобраћајна трака у дужини од 1.200 метара.
На петљи Лајковац на снази је обустава саобраћаја због радова на изградњи нове кружне раскрснице и приступних саобраћајница, до 05. маја. Петља Лајковац, као и наплатна станица, затворене су за саобраћај. Алтернативни путни правци су петља Љиг (из смера Чачка према Лајковцу и Ваљеву) и петља Уб (из смера Београда).
На путу Сомбор – Апатин изводиће се радови на рехабилитацији, од данас, 02.05. до 10. јула, од 7 до 16 часова, уз наизменично пропуштање возила, регулисано семафорима или ручно махачима. Алтернативни путни правац је пут Сомбор – Лугово – Пригревица – Апатин. У непосредној близини раскрснице Борча-Овча, у смеру ка Ковилову, биће извођени радови на санацији коловозне конструкције, од данас од 7 сати до 20. маја до 17 часова, у дужини од 500 метара у две траке, док се саобраћај одвија трећом слободном траком.
Srbija će od jeseni imati najmoderniji železnički depo u regionu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Измене на појединим деоницама путева због радова се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.