Очекује се појачан саобраћај на путевима који воде ка градовима

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Maj.2023, 07:47

Очекује се појачан саобраћај на путевима који воде ка градовима

Очекује се да ће саобраћај данас бити појачан на путевима који воде ка градовима и већим насељеним местима, а успорена вожња очекује возаче и у зони радова, саопштио је јутрос Ауто-мото савез Србије (АМСС). Фото: Pixabay/autokaremcom
Према последњим информацијама добијеним од ЈП “ >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Путеви Србије“, на наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
Према информацијама Управе граничне Полиције Републике Србије, на путничким терминалима наших граничних прелаза нема задржавања возила. Теретна возила на Хоргошу на излазу чекају 90 минута, а на граничним прелазима Келебија, Батровци и Шид чекање на теретним терминалима на излазу је 60 минута.
Могућа појава магле на појединим путним правцима, прилагодити брзину кретања
Јавно предузеће Путеви Србије саопштило је јутрос да је могућа појава магле на путевима, поготово на деоницама које се простиру дуж речних токова, котлина, клисура и на путним објектима преко река.
Путеви Србије апелују на учеснике у саобраћају да прилагоде брзину кретања због појаве магле која смањује видљивост на појединим путним правцима.
Саветује се да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.
Kako su pojedini gradovi u Srbiji dobili imena?


Преузмите андроид апликацију.
Чланак Очекује се појачан саобраћај на путевима који воде ка градовима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.