Лајовић преко Кублера лако до другог кола Мастерса у Мадриду

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Apr.2023, 08:40

Лајовић преко Кублера лако до другог кола Мастерса у Мадриду

Српски тенисер Душан Лајовић лако се пласирао у друго коло Мастерса у Мадриду пошто је победио Аустралијанца Џејсона Кублера 2:0 (6:3, 6:3) за сат и 24 минута. Фото: Танјуг/AP/Радивоје Павичић Освајач Српска опена је на старту турнира у Мадриду потврдио одличну форму из Бањалуке, где >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је у недељу у финалу победио Андреја Рубљова, а два дана раније и Новака Ђоковића.
У оба сета Лајовићу је био довољан само по један брејк, јер ривалу ниједном није дозволио да му одузме сервис. У другом колу Лајовић ће играти против седмог носиоца турнира, Феликса Оже-Алијасима.
Partizan ponovo pobedio Real, utakmica završena ranije zbog tuče na terenu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лајовић преко Кублера лако до другог кола Мастерса у Мадриду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.