Радно време пошта током првомајских празника

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Apr.2023, 07:31

Радно време пошта током првомајских празника

За Празник рада, 1. и 2. маја, радиће 72 дежурнe поштe у Новом Саду и другим градовима. Фото: Градске инфо Београдска Главна пошта у Таковској 2 и поште на граничним и административним прелазима раде неизмењено – нон-стоп.
Пошта на аеродрому Никола Тесла дежураће од 8 до 15 часова.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> У понедељак 1. маја, радиће поште у тржним центрима у Новом Саду, Крагујевцу, Панчеву, Сремској Митровици и поште у „Универекспорт” објектима у Београду, Новом Саду и околини, Сомбору и Зрењанину.
Ове поште биће отворене и у уторак 2. маја, када ће дежурати и друге поште у Новом Саду и свим већим градовима и туристичким центрима у земљи. Списак свих пошта које ће радити за време празника, са радним временима, погледајте овде.
Radno vreme novosadskih pijaca tokom predstojećeg praznika

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Радно време пошта током првомајских празника се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.