Спотифај истражује проблеме након извештаја о прекиду рада

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Apr.2023, 17:33

Спотифај истражује проблеме након извештаја о прекиду рада

Технологија Спотифај саопштила је данас да је истраживала неке проблеме са својом веб страницом, следећи извештаје због којих је платформа за стриминг звука угашена за хиљаде корисника. Фото: Freepik Било је више од 15.000 инцидената због пријављених проблема са Спотифајем, према >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Dovndetector, који бележи испаде прикупљањем статусних извештаја из више извора укључујући грешке које су послали корисници на својој платформи, пренео је Ројтерс. Многи корисници су отишли ​​на Твитер да поделе новости о поремећају услуге.
„Да ли је Спотифај поново угашен? Моја музика се не пушта, а треба ми мотивација пре него што кренем на посао“, написао је корисник на Твитеру.
Раније овог месеца, компанија је доживела кратак прекида рада, који је утицао на више од 20.000 људи у Сједињеним Америчким Државама и преко 8.000 у Великој Британији, наводи Dovndetector.
Спотифај је у априлу први пут прешао границу од пола милијарде месечно активни корисника.
Turska i Rusija ozvaničile isporuku goriva nuklearnoj elektrani Akuju

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Спотифај истражује проблеме након извештаја о прекиду рада се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.