Брнабић: Из статуса ЕПС-а није уклоњен члан о забрани отуђења јер није постојао

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Apr.2023, 17:22

Брнабић: Из статуса ЕПС-а није уклоњен члан о забрани отуђења јер није постојао

Из статуса ЕПС-а није укљоњен члан о забрани отуђења имовине, јер такав члан није ни постојао, рекла је данас председница Владе Србије Ана Брнабић одговарајући на посланичка питања, последњег четвртка у месецу у Народној скупштини Србије. Фото: Танјуг/Слободан Миљевић „Из статуса >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ЕПС-а није укљоњен такав члан, јер он није постојао, али то посланик не зна, јер му је толико стално до ЕПС-а“ рекла је Брнабић одговарајући на питање посланика Радомира Лазовића зашто је из статуса ЕПС-а укљоњен члан о забрани отуђења имовине ЕПС-а.
Додала је нико од представника Владе није рекао да ће се ЕПС приватизовати, јер је он, како је истакла, „национално благо“.
Рекла је, такође, да јој је драго да се одједном брину за ЕПС и рударе.
„Мени је драго да бринете, али како се одједном бринете за ЕПС и за рударе, зар нисте први хтели да их оставите без посла, зар није била петиција да се Колубара и Лазаревац у оквиру иницијативе Уједињени Балкан за чист ваздух, што пре угасе, јер су електране за угаљ“, рекла је Брнабић и додала да појединци желе да се прикључе неком протесту само ако се протестује против власти.
Она је, такође, поручила посланику да јој „не прети прстом“, јер пренос Скупштине гледају грађани, који ће помислити да је то нормалан однос према женама.
Vučić primio predstavnike Radne grupe Saveta „EU-COELA“

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Брнабић: Из статуса ЕПС-а није уклоњен члан о забрани отуђења јер није постојао се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.