Лампард: Фудбалерима Челсија недостаје самопоуздања, све је против нас

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Apr.2023, 13:49

Лампард: Фудбалерима Челсија недостаје самопоуздања, све је против нас

Менаџер Челсија Френк Лампард изјавио је данас да фудбалерима лондонског клуба недостаје самопоуздање, пошто екипа са „Стамфорд бриџа“ није остварила победу у Премијер лиги од 11. марта, преносе британски медији. Фото: Танјуг/AP/Ian Walton Лампард ће бити менаџер Челсија до краја >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сезоне, пошто је пре три недеље на клупи „плаваца“ заменио Грејема Потера. Челси је синоћ на свом терену поражен од Брентфорда 2:0 у мечу 33. кола Премијер лиге.
„Ово је био још један непријатан пораз за нас. Саосећам са играчима, тренутно им недостаје самопоуздања. Не желим да испаднем као неко ко се жали, али имам осећај да је све против нас у овом тренутку. То се јасно видело на утакмици против Брентфорда. Морамо да наставимо да верујемо, вероватно ће и неки фудбалери, који су играли против Брентфорда чешће добијати шансу у наставку сезоне“, рекао је Лампард.
Лондонски клуб се налази на 11. месту на табели Премијер лиге са 39 бодова. Челси је последњу победу у енглеском првенству остварио 11. марта у гостима против Лестера (1:3).
Inzagi: Hteli smo u finale po svaku cenu, zasluženo smo pobedili Juventus

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лампард: Фудбалерима Челсија недостаје самопоуздања, све је против нас се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.