Инзаги: Хтели смо у финале по сваку цену, заслужено смо победили Јувентус

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Apr.2023, 12:16

Инзаги: Хтели смо у финале по сваку цену, заслужено смо победили Јувентус

Тренер фудбалера Интера Симоне Инзаги изјавио је да је милански клуб заслужено изборио пласман у финале Купа Италије, преносе италијански медији. Фото: Танјуг/AP Photo/Luca Bruno Интер је синоћ на свом терену победио Јувентус 1:0 у реванш мечу полуфинала Купа Италије. У првом мечу одиграном >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у Торину било је 1:1.
„Хтели смо у финале по сваку цену и заслужено смо прошли. Иза нас је утакмица коју смо практично контролисали од првог минута“, рекао је Инзаги.
Интер ће у полуфиналу Лиге шампиона играти са градским ривалом Миланом, док се у Серији А налази на шестом месту на табели са 54 бода. „Све утакмице до краја сезоне су практично као финале. Прва наредна је Лацио у Серији А, сада је тај дуел најважнији“, поручио је тренер Интера.
Интер ће у финалу Купа Италије играти са бољим из дуела између Фиорентине и Кремонезеа. Фиорентина је у првом мечу у Кремони славила са 2:0, а реванш је вечерас у Фиренци.
Kempes: Ne bih voleo da se Mesi vrati u Barselonu, tamo ima dosta problema

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Инзаги: Хтели смо у финале по сваку цену, заслужено смо победили Јувентус се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.