Не треба вам пегла – само овај трик и набори на одећи нестају за минут

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Apr.2023, 11:30

Не треба вам пегла – само овај трик и набори на одећи нестају за минут

Често вам се дешава да ујутро смислите шта ћете обући, а онда погледате и видите да је неки од тих комада сасвим изгужван. Након тога имате две опције – или да укључите пеглу или да пронађене нову одевну комбинацију. Али, то вам одузима исувише времена. Фото: Pexels/Alex Green Због тога >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << смо за вас пронашли трик како за само један минут испеглате ружне наборе с мајице или неког другог комада одеће. Уз овај веома једноставан трик више нећете морати нон-стоп пеглати одећу.
Нема везе да ли одећу уредно сложили у орман, неки одевни предмети једноставно се воле изгужвати сами од себе. Што више памука, то више неуредних црта по њима. А у таквој мајици можете деловати неуредно. Уколико вам линије и набори на одевним комадима сметају, узмите фен у руке и прскалицу за цвеће.
Код овог трика фантастично је то што га можете употребити чак и кад је мајица већ на вама. Дакле, уз помоћ обичне пластичне прскалице којом прскате биљке у стану попрскајте изгужвано подручје на мајици. Затим узмите фен и осушите мајицу.
Набори ће одмах нестати.
Kako nas trgovci „namame“ da potrošimo više novca?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Не треба вам пегла – само овај трик и набори на одећи нестају за минут се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.