Посланици данас расправљају о амандманима на предложене законе

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Apr.2023, 10:42

Посланици данас расправљају о амандманима на предложене законе

Посланици Скупштине Србије данас настављају рад расправом о 120 амандмана поднетих на Предлог закона о електронским комуникацијама, а седницу су почели постављањем посланичких питања. Фото: Танјуг/Раде Прелић Укупно на све предложене законе, укључујући и Предлог закона о електронским >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << комуникацијама, поднето су 443 амандмана.
На Предлог закона о безбедности и здрављу на раду поднето је 66 амандмана, затим на Предлог закона о изменама и допунама закона о управљању отпадом 116, те на Предлог закона о изменама и допунама Закона о подстицајима у пољопривреди и руралном развоју 53 амандмана.
Пред посланицима је и 60 поднетих амандмана на Предлог закона о изменама и допунама Закона о коришћењу обновљивих извора енергије, као и 28 амандмана на Предлог закона о потврђивању измена и допуна Споразума између Владе Србије и Владе Мађарске о граничној контроли у друмском, железничком и водном саобраћају.
Vučić danas sa ministrom rada Azerbejdžana Sahilom Babajevim

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Посланици данас расправљају о амандманима на предложене законе се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.