Гвардиола: Сада је све у нашим рукама, не смемо да изгубимо фокус

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Apr.2023, 10:41

Гвардиола: Сада је све у нашим рукама, не смемо да изгубимо фокус

Менаџер Манчестер ситија Пеп Гвардиола изјавио је да је његов тим после тријумфа против Арсенала близу одбране титуле у Премијер лиги, преносе британски медији. Фото: Танјуг/AP Photo/Alastair Grant Манчестер сити је синоћ на свом терену победио Арсенал 4:1 у мечу 33. кола Премијер лиге. Арсенал >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је први на табели Премијер лиге са 75 бодова, док је Манчестер сити други са 73, али лондонски клуб има две утакмице више.
„Одиграли смо добар меч од првог до последњег минута. Уживамо да играмо на свом терену пред нашим навијачима. Остало нам је седам утакмица до краја. Сада је све у нашим рукама и не смемо да изгубимо фокус. Реалност је да је Арсенал и даље испред Ситија, а нама наредна три меча зависе како ћемо ући у финиш сезоне. Када дођете у ситуацију да све зависи од вас, онда то морате да искористите“, рекао је Гвардиола.
Манчестер сити ће до краја сезоне у Премијер лиги играти са Фуламом, Вест Хемом, Лидсом, Евертоном, Челсијем, Брајтоном и Брентфордом. „Ова утакмица није била одлучујућа, али била је важна, то не можемо да негирамо. Међутим, и даље смо два бода у минусу. Морамо овако да наставимо, не смемо да изгубимо концентрацију. Морамо да се одморимо и припремимо за Фулам“, закључио је Гвардиола.
Di Marko za pobedu Intera protiv Juventusa i plasman u finale kupa Italije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Гвардиола: Сада је све у нашим рукама, не смемо да изгубимо фокус се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.