Кошаркаши Партизана играју вечерас против Реала други меч четвртфинала Евролиге

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Apr.2023, 10:16

Кошаркаши Партизана играју вечерас против Реала други меч четвртфинала Евролиге

Кошаркаши Партизана играју вечерас против Реала у Мадриду други меч плеј-офа четвртфинала Евролиге. Фото: Танјуг/Сава Радовановић Партизан је пре два дана у Мадриду тројком Кевина Пантера у последњој секунди победио Реал 89:87.
„Добра екипа, видело се да смо се борили се с >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << њима, почели смо добро, они су се вратили. Ни ми нисмо одустали, губили смо седам разлике, очекујемо борбу, ако Бог да и да победимо. Очекујем да ће бити припремљенији и они, али и ми, знаћемо шта радимо, шта припремамо, начин игре што смо спремили… Покушаћемо да анулирамо што се тиче нас. Тако да, надам се победи“, рекао је кошаркаш Партизана Ален Смаилагић уочи другог меча са Реалом.
Он је истакао да је сада све другачије у односу на први дуел са „краљевским клубом“. „Разликује се, срећнији смо, расположенији, насмејани смо. Али, максимално смо озбиљни, спремамо се за Реал. Имамо тренера Жељка Обрадовића који нас лако натера да се смиримо и задржимо концентрацију“, навео је Смаилагић.
Утакмица између Реала и Партизана биће одиграна вечерас од 20.45 сати у Мадриду. Овај меч судиће Летонац Олегс Латишевс, Португалац Фернандо Рока и Сретен Радовић из Хрватске.
Кошаркаши Партизана играју вечерас против Реала други меч четвртфинала Евролиге
Voriorsi od 0-2 do 3-2, Memfis uzvratio udarac Lejkersima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркаши Партизана играју вечерас против Реала други меч четвртфинала Евролиге се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.