Због првомајских празника очекује се повећан интензитет саобраћаја

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Apr.2023, 08:56

Због првомајских празника очекује се повећан интензитет саобраћаја

Према извештају АМСС, због првомајских празника очекује се повећан интензитет саобраћаја на државним путевима. Фото: Танјуг/Владимир Спорчић Тренутно, на наплатним станицама на аутопутевима у Србији нема задржавања возила.
У извештају се наводи и да Путеви Србије предузимају >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << све неопходне мере у циљу бржег проласка возила, интензивиран је рад на наплатним станицама, сви канали за наплату путарине и дистрибуцију картица су у функцији 24 часа дневно без паузе.
Повећан је број инкасаната на наплатним станицама како би се обезбедио несметан пролазак возила услед појачаног саобраћаја на аутопутевима. Најбржи пролазак кроз наплатне станице омогућава електронска наплата путарине (ЕНП) која значајно скраћује време путовања и омогућава возилима пролазак без заустављања, а уједно представља и јефтинији вид плаћања путарине, наведено је у извештају АМСС.
Radovi na putu od petlje Kuzmin do petlje Sremska Mitrovica

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Због првомајских празника очекује се повећан интензитет саобраћаја се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.