Чланови владе данас у парламенту пред посланицима

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Apr.2023, 08:24

Чланови владе данас у парламенту пред посланицима

Чланови Владе Србије данас ће одговарати на посланичка питања у парламенту, објављено је на сајту Скупштине Србије. Фото: Танјуг/Сава Радовановић Институт посланичких питања одржава се сваког последњег четвртка у месецу када је седница у току и ово ће бити први пут да чланови >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << нове владе, која је формирана пре шест месеци, одговарају парламентарцима.
Представници претходне влада на чијем је челу такође била Ана Брнабић редовно су долазили пред посланике у предвиђеном термину.
Институт посланичких питања траје у периоду од 16 до 19 часова.
Đedović dobila pozitivno mišljenje Administrativnog odbora

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Чланови владе данас у парламенту пред посланицима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.