РФК жели да прекине лош низ, данашњи ривал Инђија

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Apr.2023, 12:54

РФК жели да прекине лош низ, данашњи ривал Инђија

РФК Нови Сад је у плеј-офу стартовао поразом на гостовању против Јединства на Убу. „Канаринце“ данас у 16 часова очекује дуел против Инђије на стадиону ЧСК у Челареву. Фото: РФК Нови Сад Помоћни тренер новосадске екипе, Александар Омаљев, велики је оптимиста пред дуел са Инђијом. „Очекује >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << нас јако битан меч против Инђије. Имао исти број бодова, а оно што је занимљиво обе екипе су стартовале поразом. Нема пуно тајни између нас, јер смо већ два пута играли с њима. Упознати смо с њиховим врлинама и манама. Време је да се вратимо на победнички колосек и даћемо све од себе да пред нашим навијачима којима смо остали дужни у претходна два меча донесемо радост“, рекао је Александар Омаљев.
РФК је након три победе после зимске паузе почео да ређа лоше резултате. Екипа са Детелинаре је са трећег места спала на седму позицију и тренутно није на месту које пружа шансу за пласман у Супер лигу Србије. „Мислим да имамо квалитет да се вратимо у игру за бараж и да ћемо то показати у наредна два меча када играмо као домаћини. Оно што је за нас најбитније да је екипа добро радила у претходних неколико дана и да смо већ заборавили на пораз против јединства и окрећемо се оном што следи“, истакао је Александар Омаљев на конференцији пред утакмицу са Инђијом.
РФК Нови Сад и Инђија изједначени су на шестој и седмој позицији табеле са по 43 бода, колико има и осмопласирани Раднички из Београда, док Сремска Митровица на петом месту има три бода више.
Fudbaleri Vojvodine danas u Kragujevcu nastavljaju borbu za Evropu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак РФК жели да прекине лош низ, данашњи ривал Инђија се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.