У Војводини конкурси за опрему за пиво, вино и ракију, прерађиваче воћа и поврћа

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Apr.2023, 12:20

У Војводини конкурси за опрему за пиво, вино и ракију, прерађиваче воћа и поврћа

Покрајински секретаријат за пољопривреду расписао је три конкурса за пољопривреднике и то за суфинансирање набавке опреме за производњу пива, затим вина и ракије као и за суфинансирање инвестиција у прераду воћа и поврћа. Фото: ТОНС За набавку опреме за производњу пива намењено >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је шест милиона динара, за производњу вина и ракије 55 милиона а за прерађиваче воћа и поврћа 20 милиона динара.
Заинтересовани пољопривредници на ове позиве могу да конкуришу до 26. маја. Код сва три конкурса бесповратна средства дају се у износу до 50 одсто од вредности укупно прихватљивих трошкова а за предузетнике и правна лица, чије је газдинство регистровано на подручју са отежаним условима рада у пољопривреди, жене носиоце регистрованог пољопривредног газдинства и осниваче правног лица млађе од 40 година, до 60 одсто трошкова инвестиције.
По једној пријави се може добити највише два милиона динара односно 2,2 милиона за предузетнике и правна лица, чија је инвестиција на подручју са отежаним условима рада у пољопривреди, физичка лица и овлашћена лица у правном лицу млађа од 40 година и жене, док се по једној пријави може добити најмање добити 100.000 динара.
Nova rasa magarca u Srbiji: Banatski magarac biće registrovan kao posebna sorta!

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Војводини конкурси за опрему за пиво, вино и ракију, прерађиваче воћа и поврћа се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.