Анћелоти: Ово много боли, сви су одиграли испод свог нивоа

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Apr.2023, 11:40

Анћелоти: Ово много боли, сви су одиграли испод свог нивоа

Тренер фудбалера Реала Карло Анћелоти извинио се навијачима због пораза од Ђироне резултатом 4:2 у мечу 31. кола Ла Лиге, преносе шпански медији. Фото: Танјуг/AP/Manu Fernandez Сва четири гола за Ђирону постигао је Валентин Кастељанос.
„Ово боли, морамо да се вратимо што пре. Била је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ово једна од најгорих ноћи. Јако тешка… Сви су криви, сви су били лоши. Нећу о појединцима, сви су одиграли испод свог нивоа. Одбрамбено смо били грозни. Баш грозни. Били смо нервозни, нисмо добијали дуеле“, рекао је италијански стручњак.
Он сматра да Реал није играо као екипа на мечу са Ђироном. „Ово што сте видели није била екипа. Извињавамо се навијачима. Ово није била екипна игра. Када играмо као екипа, можемо сваког да победимо. Кад не играмо, догоди се ово“, истакао је Анћелоти.
Реал се тренутно налази на другом месту на табели Ла Лиге са 11 бодова мање од Барселоне, али мадридски клуб има и меч више.
Mesi želi da ostane u Pari Sen Žermenu, ali Argentinac traži povećanje plate

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Анћелоти: Ово много боли, сви су одиграли испод свог нивоа се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.