Да ли има гужви на граничним прелазима јутрос?

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Apr.2023, 08:46

Да ли има гужви на граничним прелазима јутрос?

На граничном прелазу Шид, теретна моторна возила на излазу из земље чекају осам сати, а на Батровцима пет сати, саопштио је јутрос Ауто-мото савез Србије. Фото: Танјуг/Министарство финансија Управа царина
Према информацијама Управе граничне Полиције, добијеним у 5:30, на прелазима >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Хоргош, Келебија и Богојево, камиони чекају три сата, а на Бачкој Паланци један сат.

Поред тога, путничка возила на граничном прелазу Бездан, такође на излазу из земље, чекају два сата.
Према последњим информацијама добијеним од Јавног предузећа „Путеви Србије“, на наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
Бенефити одласка у Будимпешту возом у односу на аутомобил – значај брзе пруге

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Да ли има гужви на граничним прелазима јутрос? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.