Рецепт дана: Салата која може да стоји три дана у фрижидеру

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Apr.2023, 05:00

Рецепт дана: Салата која може да стоји три дана у фрижидеру

Балела је салата која се може послужити као самостално јело уз кришку хлеба или као прилог другим јелима од меса и рибе. И што је најважније може да буде у фрижидеру и до три дана а да се не поквари. Фото: Pixabay/Ajale Састојци: 2 конзерве леблебија од 400 грама 2 парадајза 2-3 чена белог >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << лука 1 конзерва пасуља од 400 грама 1 краставац 1 лимун љубичастог лука маслиново уље со и бибер по жељи шака свежег першуна маслине  Припрема: Пасуљ и леблебију оцедите од течности из конзерве и исперите под текућом водом. Парадајз и краставац оперите, осушите и исеците на мање коцкице. Љубичасти лук и бели лук исеците на мање комаде. Све заједно ставите у већу чинију, зачините са мало маслиновог уља, соком од једног лимуна, сољу и бибером. У салату додајте ситно сецкани першун. По жељи можете додати маслине. Послужите одмах или охладите и послужите по потреби. Овако припремљена салата може да стоји два до три дана у фрижидеру.
Пријатно!
Stručnjaci objasnili: Evo koliko je kafa dobra za naše telo

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Рецепт дана: Салата која може да стоји три дана у фрижидеру се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.