Петковић: Курти јавно признао да не зна ништа о дијалогу и споразумима

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Apr.2023, 19:37

Петковић: Курти јавно признао да не зна ништа о дијалогу и споразумима

Директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић саопштио је данас да нам, како је навео, премијер привремених приштинских институција Аљбин Курти из дана у дан показује своје аутократско лице, а сада је пред свима јавно признао не зна ништа о дијалогу и постигнутим споразумима. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Танјуг/Тара Радовановић “Уместо да сакрије своју срамоту, он се још јавно тиме хвали да није дорастао дијалогу и преговорима са председником Александром Вучићем. Ако Курти за 10 година није научио да Статут Заједнице српских општине пише Управљачки тим, а то је требало да научи још из периода када ја слао Бриселски споразум на тзв. уставни суд, он неће ништа научити ни за још 10 година“, поручио је Петковић у саопштењу.
Он је саветовао Куртију да би ипак требало да се “задржи на писању објава на друштвеним мрежама“.
“То су његови домети, а озбиљан посао је на експертима из Управљачког тима, који треба да резултате свог рада у складу са споразумима представе дијалогу на високом нивоу“, додао је Петковић.
Курти је раније данас, поред осталог, изјавио да је био спреман да сам напише нацрт статута ЗСО, али да, према његовим речима, тако нешто нису прихватиле друге стране на састанку у Охриду у марту, пренео је Репортери.
Brnabić odgovorila Stanu: Konstatovali smo činjenicu šta je sve EU prekršila

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Петковић: Курти јавно признао да не зна ништа о дијалогу и споразумима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.