Ево како да будете „ракета до лета“ без дијете!

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Apr.2023, 17:00

Ево како да будете „ракета до лета“ без дијете!

Лето је пред вратима, а многи људи размишљају како да доведу своје тело у форму за летње дане. Ако се придржавате ових савета до лета, врло лако ћете довести своје тело у форму. Фото: Pixabay/Skica911 Не треба вам ригорозна дијета у којој избегавате нездраву или висококалоричну храну. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Довољно је имати јаку вољу и мотивисати се сваки дан и бићете „ракета до лета“.
Донесите чврсту одлуку Успех у било ком аспекту живота захтева исправан начин размишљања. Са том одлуком можете започети свој изазов трансформације. Запишите своје циљеве и испланирајте рутину која ће вас држати на правом путу да постигнете своје циљеве. Успут ћете развити одређене навике које ће постати рутинске како не бисте морали да се свесно „терате“ на одређене ствари.
Храните се здравије Редовно вежбање, контрола стреса и сан не могу направити велику разлику у физичкој трансформацији, осим ако се не храните здравије. Ако не једете у складу са својим телесним циљевима, онда неће бити важно коју тактику тренинга користите. На крају дана, калорије су важне ако покушавате да смршате. Једини начин да са разумном сигурношћу сазнате да имате калоријски дефицит је да пратите унос хране.
Активирајте се Изаберите врсту физичке активности коју ћете обављати сваки дан. То може бити ходање, вожња бицикла, ролање или трчање, а можете ићи и на групне тренинге као што су Зумба или плес. Такође, апликације за праћење корака и физичке активности могу бити одличан начин да одржите бољу форму.
Одрадите тренинг снаге Одлазак у теретану није неопходан, јер је за ове вежбе довољно имати тегове. Када радите одређене вежбе као што су чучњеви, користите тегове да бисте повећали тежину и боље тонирали своје тело.
Једите више протеина Добра вест о изградњи мишића је да је ваш главни извор горива за изградњу мишића протеин. Не само да ће вам протеин помоћи да изградите мишиће, већ ће и обуздати вашу глад здравијим опцијама. Препоручује се да уносите онолико грама протеина колико имате, односно ако имате 80 килограма, уносите 80 грама протеина дневно.
Kako se vratiti vežbanju nakon duže pauze?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ево како да будете „ракета до лета“ без дијете! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.