Шојгу разговарао са колегама из Турске, Ирана и Сирије

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Apr.2023, 16:52

Шојгу разговарао са колегама из Турске, Ирана и Сирије

Руски министар одбране Сергеј Шојгу одржао је данас билатералне разговоре са колегама из Ирана, Сирије и Турске који су допутовали у Москву, саопштило је ресорно министарство. WikimediaComonns/KremliФото: n.ru „Током састанака размотрена су актуелна питања билатералне сарадње, као и различити >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << аспекти обезбеђивања глобалне и регионалне безбедности“, наводи се у саопштењу руског Министарства одбране, пренела је РИА новости.
Како се подсећа, руски министар редовно разговара са блискоисточним колегама.
Bajden zvanično objavio kandidaturu za reizbor

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Шојгу разговарао са колегама из Турске, Ирана и Сирије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.