Кошаркаш Војводине Душан Беслаћ проглашен за најбољег играча КЛС-а

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Apr.2023, 11:31

Кошаркаш Војводине Душан Беслаћ проглашен за најбољег играча КЛС-а

Кошаркаш КК Војводина МТС из Новог Сада Душан Беслаћ понео је признање за МВП-ја сезоне у Кошаркашкој лиги Србије. Фото: ABA liga 2/Драгана Стјепановић Беслаћ је ове сезоне у дресу новосадске екипе просечно бележио 16,6 поена, 7,9 асистенција и 1,9 скокова, док је његов индекс >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << корисности у просеку био 22,5.
Беслаћ је у овој сезони наступао и за репрезентацију Србије у последњим мечевима квалификација за Светско првенство, где је био и једини кошаркаш из КЛС.
Он је предводио лигу у поенима, док је најбољи скакач био Урош Луковић из Металца, а највише асистенција имао је Тејли Џордон из Новог Пазара. Кошаркаш Слоге Димитрус Андервуд имао је највише украдених лопти ове сезоне, чак 70.
Подсећамо, КК Војводина регуларну сезону у КЛС завршила је на трећој позицији, па ће тако такмичење наставити кроз учешће у плеј-офу заједно са ОКК Београдом, Металцем, Спартаком из Суботице и екипом са Златибора која је била првопласирана.
Њима ће се придружити Партизан, Звезда и још три екипе, а више о томе прочитајте у тексту испод: Počinje Superliga Srbije: Koje ekipe iz ABA lige dolaze na Spens i kako do duela sa Zvezdom i Partizanom?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркаш Војводине Душан Беслаћ проглашен за најбољег играча КЛС-а се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.