Дачић: Седници СБ УН о Косову и Метохији ће можда присуствовати и председник Вучић

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Apr.2023, 10:28

Дачић: Седници СБ УН о Косову и Метохији ће можда присуствовати и председник Вучић

Министар спољних послова Ивица Дачић рекао је данас да ће присуствовати седници Савета безбедности Уједнињених нација о Косову и Метохији, која је заказана за четвртак у Њујорку, а да постоји могућност да ће и председник Србије Александар Вучић учествовати у седници. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Танјуг/Јадранка Илић „У четвртак је седница СБ УН о Косову. Ја ћу већ данас кренути, а постоји могућност и да председник донесе одлуку да учествује у име Србије, али о томе ће он донети одлуку у току дана“, рекао је Дачић за РТС.
Објаснио је да Србија треба да настави даљи дијалог на тражењу наших заједничких интереса, а не диктата онога што је у интересу само Приштине, јер то онда није дијалог.
Vučić danas na uručenju diploma medicinarima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дачић: Седници СБ УН о Косову и Метохији ће можда присуствовати и председник Вучић се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.