Данас седница Колегијума Народне скупштине Републике Српске

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Apr.2023, 09:53

Данас седница Колегијума Народне скупштине Републике Српске

Колегијум Народне скупштине Републике Српске требало би данас у Бањалуци да утврди термин и предлог дневног реда шесте посебне скупштинске седнице. Фото: Градске инфо Представници парламентарних странака из Републике Српске потписали су план о поступцима деловања органа >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Републике Српске и представника Српске у заједничким институцијама БиХ о заштити имовине.
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је са лидерима политичких партија из Српске потписао план деловања о заштити имовине Српске којим се одражава поштовање Дејтонског мировног споразума и Устава. Он је истакао да би у среду, 26. априла, требало да буде одржана седница Народне скупштине Републике Српске како би био позван српски судија у Уставном суду БиХ да поднесе оставку, односно да не учествује у раду овог суда.
Cvijanović: Jasenovac i Donja Gradina – najstrašnije svedočanstvo o stradanju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данас седница Колегијума Народне скупштине Републике Српске се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.