Радови на деоницама неких путних праваца

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Apr.2023, 09:43

Радови на деоницама неких путних праваца

На путу Путинци – Стара Пазова – Стари Бановци, у Старој Пазови до 8. маја измењен је режим саобраћаја због радова, саопштило је ЈП „Путеви Србије“. Фото: Pixabay/Joshgmit Возила из смера Старе Пазове према Голубинцима, после преласка моста скрећу десно и прате привремену саобраћајну >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сигнализацију, пролазе испод моста десно и даље сервисном саобраћајницом поред моста и државног пута до поновног укључења на државни пут.
Из супротног смера користи се исти правац кретања возила.
Ауто-пут Е-70, петља Кузмин – петља Сремска Митровица, у смеру ка Београду, радови на санацији коловозног застора до 26. априла до 17 часова. Током извођења радова, за саобраћај је затворена возна и зауставна саобраћајна трака, у дужини до 800м. Ауто-пут Е-70, петља Сремска Митровица – петља Кузмин, у смеру ка Батровцима, радови на поправци сигурносне заштитне ограде у разделном појасу, данас од 8 до 17 часова.
У зони радова, претицајна саобраћајна трака је затворена за саобраћај у дужини до 200м.
Ауто-пут Е-75, преусмерење саобраћаја помоћу привремене саобраћајне сигнализације у зони петље Бубањ Поток – саобраћај из правца Ниша преусмерава се на новоизграђени део ауто-пута у дужини од 400м, а затим се враћа на постојећу трасу ауто-пута према Београду, до 18. маја.
Обилазница око Београда, деоница петља Остружница – петља Орловача, у смеру ка Бубањ Потоку, радови на одржавању ИТС опреме у тунелима Липак и Железник, данас до 17 часова. Радови се изводе у десним цевима тунела Липак и Железник, које су затворене за саобраћај, док се саобраћај одвија двосмерно кроз леве цеви тунела.
До 28. априла, у току светлог дела дана, радови на санацији коловоза на државном путу деоница петља Лајковац – петља Уб, у смеру ка Сурчину.
У зони радова за саобраћај је затворена возна и зауставна саобраћајна трака у дужини од два километра, док се саобраћај одвија претицајном саобраћајном траком.
Danas promenljivo i svežije, temperatura do 19 stepeni

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Радови на деоницама неких путних праваца се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.