Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Apr.2023, 09:17

Бити или не бити – Одбојкаши Војводине данас на СПЕНС-у на најтежем испиту за титулу

Одбојкаши Војводине данас ће, 25. априла у 18 часова, трећи пут у финалној серији Суперлиге одмерити снаге са Партизаном, након што су у прва два меча претрпели два пораза. Фото: ОК Војводина То значи да екипа Партизана данас има „меч лопту“ за титулу, те да одбојкаши Војводине >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << морају тријумфовати уколико желе да сачувају своје шансе за седми трофеј државног првака у низу.
Екипа из Новог Сада у досадашњем току финала није била на препознатљивом нивоу, али је утакмица у малој сали СПЕНС-а права прилика да се тим Слободана Бошкана врати на победнички низ.
„Јесте незгодна ситуација, али ове сезоне смо показали да можемо да се извучемо и изађемо као победници из тешких момената. Било је то у полуфиналу Купа, као и у полуфиналу плеј-офа против Спартака. Ја верујем у свој тим и сигуран сам да уједињени, уз добру, тимску игру и подршку с трибина можемо до победе, а онда и до преокрета. Борба не сме да престане“, рекао је средњи блокер новосадског тима Стеван Симић.
За оне који не могу присуствовати одбојкашком спектаклу на СПЕНС-у, директан пренос овог меча биће на каналу РТС2.
Počinje Superliga Srbije: Koje ekipe iz ABA lige dolaze na Spens i kako do duela sa Zvezdom i Partizanom?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бити или не бити – Одбојкаши Војводине данас на СПЕНС-у на најтежем испиту за титулу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.