Кошаркаши Партизана вечерас гостују Реалу у четвртфиналу Евролиге

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Apr.2023, 09:03

Кошаркаши Партизана вечерас гостују Реалу у четвртфиналу Евролиге

Кошаркаши Партизана вечерас од 20.45 сати у Мадриду играју против Реала прву утакмицу четвртфиналне серије Евролиге. Фото: Танјуг/Сава Радовановић Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је да је Реал фаворит у четвртфиналној серији Евролиге, али да верује у свој >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << тим. „Свима је јасно да играмо против тима који има жељу да иде на титулу, такве амбиције се не мењају. Јасно је да је то тим са огромним искуством. Серхио Родригез, Руди Фернандез и Серхио Љуљ толико тога су прошли иза себе и у клубу и у репрезентацији. Оскар Таварес, Гуершон Јабуселе, Габријел Дек. Играчи који су искусни. Марио Хезоња и Џанан Муса, млади играчи са ових простора, дају велики квалитет, Алберто Абалде игра са великом енергијом, имају спој младости и искуства. Сви су способни да искоче и да дају 15-20, па и 25 поена ако треба“, рекао је Обрадовић на конференцији за медије пред пут у Мадрид,.
Партизан и Реал одиграли су два меча ове сезоне. Реал је у првом делу сезоне славио 105:97, док је Партизан пред више од 20.000 навијача у Београду победио 104:90. „Очекујем да ће меч да буде другачији него ова два лигашка. Пробаће да се адаптирају на начин на који ми нападамо, знали смо и ми то, покушали смо да реагујемо после повратка из Подгорице. Док не изађемо на терен, да видимо ко ће бити у саставу. Небитно ко је у њиховом саставу, увек ће бити фаворити. Ми немамо здравствене проблеме. Хоћемо да видимо шта можемо у Мадриду. Како смо се понашали и у лигашком делу и сада. Ово је специфично, потребне су три победе. Очекујем да ће бити макар интересантно“, казао је тренер Партизана.
Тренер кошаркаша Реала Ћус Матео изјавио је на конференцији за медије пред утакмицу са Партизаном да његов тим има добру шансу да се пласира на Фајнал фор Евролиге. „Уживамо у тренутку и спремни смо за оно што нас чека. Имамо добру шансу да одемо на Фајнал фор. Знамо како се играју ове утакмице, шта је потребно да бисмо отишли даље, да оставимо кожу на паркету. Желимо да после сваке утакмице можемо да се погледамо у очи и кажемо да смо урадили све“, изјавио је Матео.
Ivanović: Prijatno sam iznenađen kvalitetom ABA lige

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркаши Партизана вечерас гостују Реалу у четвртфиналу Евролиге се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.