Највише трговано акцијама НИС-а, оба индекса су у порасту

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Apr.2023, 18:01

Највише трговано акцијама НИС-а, оба индекса су у порасту

Оба индекса на Београдској берзи данас су у порасту, што је резултирало позитивним променама индекса Белеx15 од 1,08 одсто, а Белеx Лајна од 0,29, док су највеће учеше у промету имале акције новосадског НИС-а, саопштено је из Београдске берзе. Фото: WikimediaCommons/NIS На берзи је остварен укупан >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << промет од 37.21 милиона динара, а акције НИС-а чија је цена на затварању била 796 динара, имале су промет од укупуно 31.81 милиона динара.
Добитник дана с растом од 29,99 процената су акције Сремпут из Руме које су на крају дана вределе 1.881 динара, а следећи иза њега нашао се Група Универеxпорт из Бачке Паланке са растом акција од 19,88 процената и ценом на затварању 1.200 динара.
На листи губитника нашао се Житопек чија вредност акција је опала за 15,63 процената, са ценом на крају дана од 1.603 динара.
ECB i EIOPA pozivaju na osiguravanje protiv katastrofa izazvanih klimom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Највише трговано акцијама НИС-а, оба индекса су у порасту се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.