Овај чај ће вам помоћи да се ослободите масних наслага на стомаку

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Apr.2023, 16:00

Овај чај ће вам помоћи да се ослободите масних наслага на стомаку

Подразумева се да не постоји напитак који ће вас магично натерати да смршате преко ноћи. Међутим, чај од нане може бити веома користан ако покушавате да се решите сала на стомаку. Фото: Pixabay/langll Чај од нане једно од најбољих пића за мршављење. Нема калорија. Слатког је укуса и >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << моћи ћете да смањите апетит и жељу за слаткишима.
Осим тога, мента има антивирусна, антибактеријска и антиинфламаторна својства. Такође решава проблеме са варењем. 
Једно истраживање показало је да су учесници који су конзумирали менту били у стању да ублаже синдром иритабилног црева. На тај начин смањили су и надимање стомака.
Ублажава грчеве глатких мишића, који могу бити узроковани менструацијом. Овај чај не садржи кофеин, а позитивно утиче на ментални капацитет. Истраживање је показало да пеперминт побољшава расположење и памћење.
Uz pomoć ovih navika skinućete kilograme bez svakodnevnog vežbanja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Овај чај ће вам помоћи да се ослободите масних наслага на стомаку се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.