Познати термини четвртфинала АБА: Звезда у петак чека Задар, Мега иде у Подгорицу

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Apr.2023, 13:32

Познати термини четвртфинала АБА: Звезда у петак чека Задар, Мега иде у Подгорицу

Први мечеви четвртфинала плеј-офа АБА лиге Будућност – Мега, Црвена звезда – Задар и Цедевита Олимпија – ФМП биће одиграни у петак и суботу, док ће термин дуела између Партизана и Студентског центра биће накнадно саопштен због обавеза „црно-белих“ у Евролиги, саопштено је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << данас на званичном сајту регионалног такмичења. Фото: Танјуг/Милош Милојевић Четвртфинална серија у АБА лиги се игра на две победе.
Први меч четвртфинала плеј-офа између Будућности и Меге биће одигран у петак од 18 сати у Подгорици, док је други дуел на програму седмог маја у Београду (18).
Црвена звезда ће у петак од 20 сати на свом терену дочекати Задар, а друга утакмица је на програму петог маја у Хрватској (20). Цедевита Олимпија ће у суботу од 18.30 сати дочекати ФМП, док ће други меч бити одигран шестог маја у Железнику (18).
Термини евентуалних мајсторица биће накнадно саопштени. У саопштењу АБА лиге се наводи да ће термини утакмица између Партизана и Студентског центра биће одређени по завршетку обавеза „црно-белих“ у Евролиги. Партизан сутра у Мадриду против Реала почиње четвртфинале плеј-офа Евролиге, које се игра на три победе.
Ilija Abutović: Dajem sve od sebe, EP u Nemačkoj će biti kruna ove generacije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Познати термини четвртфинала АБА: Звезда у петак чека Задар, Мега иде у Подгорицу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.