Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Apr.2023, 12:21

Мо Фарах: Недостајаће ми овај осећај, у септембру дефинитиван крај каријере

Британски атлетичар Мо Фарах потврдио да ће у септембру завршити каријеру на полумаратону „Грит норт ран“, који ће бити одржан у близини Њукасла, преносе британски медији. Фото: Танјуг/AP Photo/Alberto Pezzali Фарах је у недељу у 40. години последњи пут у каријери истрчао Лондонски маратон, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << а на крају је освојио девето место.
„Део мене је желео да плачем – недостајаче ми овај осечај, веома сам емотиван. ‘Грит ран’ на северу земље че бити моја последња трка – биће то моје збогом“, рекао је Фарах за Би-Би-Си. Фарах, који је рођен у Сомалији, освојио је у каријери десет златних медаља на великим такмичењима.
„Моја каријера је заиста била невероватна, моја жена и деца су били уз мене током овог путовања и желим да им посветим наредно време“, додао је Фарах, који је полумаратон „Грит норт ран“ освајао шест пута у каријери. На Лондонском маратону победио је Кенијац Келвин Киптум, који је остварио друго најбрже време у историји – два сата, минут и 25 секунди.
Lajović, Đere, Krajinović i Kecmanović u glavnom žrebu mastersa u Madridu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мо Фарах: Недостајаће ми овај осећај, у септембру дефинитиван крај каријере се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.