Романо: Маурисио Покетино највећи кандидат за новог менаџера Челсија

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Apr.2023, 12:00

Романо: Маурисио Покетино највећи кандидат за новог менаџера Челсија

Аргентински фудбалски тренер Маурисио Покетино највећи је кандидат за новог менаџера Челсија, објавио је познати италијански новинар Фабрицио Романо. Фото: Танјуг/AP/Michel Euler Романо тврди да ће Покетино до краја недеље ући у завршну фазу преговора са руководством Челсија. Аргентинац >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је први фаворит челника Челсија за новог менаџера лондонских „плаваца“.
Покетино (51) има велико искуство у Премијер лиги, јер је водио Саутемптон и Тотенхем, а тренутно је без ангажмана, пошто је 2022. добио отказ у Пари Сен Жермену.
У случају да аргентински тренер одбије понуду, као потенцијални кандидат за новог менаџера Челсија помиње се Венсан Компани, који је са Барнлијем изборио пласман у Премијер лигу. Романо тврди да се Шпанац Луис Енрике и Немац Јулијан Нагелсман више не налазе међу кандидатима за новог менаџера лондонског клуба.
Актуелни менаџер Челсија Френк Лампард има уговор са клубом до краја сезоне. Челси се тренутно налази на 11. месту на табели Премијер лиге.
Spaleti: Napoli trijumfom protiv Juventusa napravio veoma važan korak ka tituli

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Романо: Маурисио Покетино највећи кандидат за новог менаџера Челсија се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.