Спалети: Наполи тријумфом против Јувентуса направио веома важан корак ка титули

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Apr.2023, 11:22

Спалети: Наполи тријумфом против Јувентуса направио веома важан корак ка титули

Тренер фудбалера Наполија Лучијано Спалети изјавио је да је његов тим тријумфом против Јувентуса направио веома важан корак ка титули у Серији А, преносе италијански медији. Фото: Танјуг/AP Photo/Andrew Medichini Наполи је синоћ савладао Јувентус у Торину 1:0 у мечу 31. кола Серије А и то >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << голом Ђакома Распадорија у 93. минуту.
„Морамо да сачекамо још мало пре него што отворимо шампањац. Ово је важна победа на путу ка коначној победи, тако да је нормално да играчи славе. Срећа је још већа када добијете овакав меч у надокнади времена“, рекао је Спалети.
Наполи је први на табели са 78 бодова, док је Лацио други са 61. Клуб из Напуља би већ наредног викенда могао и математички да обезбеди титулу. „Никада нисам путовао првом класом са седиштем до прозора, увек сам путовао аутостопом. Али, чињеница да сте сада у позицији да освојите Скудето, враћа вам за све те жртве“, закључио је тренер Наполија.
Gvardiola: Daleko smo od titula, ali sam ponosan na sve što smo uradili

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Спалети: Наполи тријумфом против Јувентуса направио веома важан корак ка титули се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.