У Холандији забележен висок раст милионера

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Apr.2023, 11:11

У Холандији забележен висок раст милионера

У Холандији је 1. јануара 2021. било 317.000 милионерских домаћинстава, 32.000 више него годину раније. Фото: Танјуг/Douane Francaise via AP То је повећање од четири одсто, саопштио је данас Статистички завод Холандије (ЦБС), пренео је „НЛ тајмс“.
Примарни хранитељи у овим породицама су углавном >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << самозапослени и често раде у пружању финансијских услуга, пољопривреди и некретнинама.
У Холандији је све више милионера сваке године од 2014. Током финансијске кризе претходних година, број милионера је остао приближно исти.
Милион евра 2021. године имао је, међутим, другачију вредност него раније, додао је ЦБС.
Ако се узме у обзир општи развој цена, 2021. је било око 21.000 милионера више него 2020. године.
Милионерска домаћинства у Холандији имала су просечан капитал од 1,6 милиона евра у 2021. години, у поређењу са просечним богатством од 75.000 евра у обичним породицама. Богатство милионера је око 21 пута веће у односу на обичне породице у Холандији.
ЦБС је у ове прорачуне укључио вредност кућа у којима живе власници и све хипотекарне дугове.
Скоро две трећине холандских милионера имало је имовину између један и два милиона евра. Четвртина има између два и пет милиона евра, а три одсто има преко 10 милиона евра.
Australija planira jačanje odbrambenih sposobnosti zbog izazova iz Kine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Холандији забележен висок раст милионера се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.