Њујорк пост: Хантер Бајден у Белој куц́и избегава уручење судског позива

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Apr.2023, 10:55

Њујорк пост: Хантер Бајден у Белој куц́и избегава уручење судског позива

Адвокати бивше стриптизете Лунден Робертс затражили су у петак од суда у Арканзасу да нареди привођење Хантера Бајдена, сина америчког председника Џозефа Бајдена, с којим Робертсова има ванбрачну ћерку, јер се верује да се Хантер склонио у Белу кућу како би избегао уручење >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << судског позива. Фото: Танјуг/AP Photo/Patrick Semansky Како пише Њујорк пост, Хантер Бајден није побољшао испуњавање својих финансијских обавеза по захтеву из тужбе бивше стриптизете Лунден Робертс, мајке њихове четворогодишње, ванбрачне ћерке Нави, због чега адвокати захтевају од суда да нареди његово привођење.
Робертсова сматра да би суд требало да одреди притвор Хантеру Бајдену док не испуни налоге суда. Робертсова (32) је судски доказала да је Хантер отац њене ћерке, а председников син је прошле године затражио да буде смањен месечни износ за издржавање детета који му је одређен.
Mask odgovorio Stivenu Kingu: Donirao sam 100 miliona dolara Ukrajini, a vi?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Њујорк пост: Хантер Бајден у Белој куц́и избегава уручење судског позива се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.