Гвардиола: Далеко смо од титула, али сам поносан на све што смо урадили

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Apr.2023, 10:20

Гвардиола: Далеко смо од титула, али сам поносан на све што смо урадили

Менаџер Манчестер ситија Пеп Гвардиола изјавио је да је поносан на резултате у досадашњем делу сезоне, преносе британски медији. Фото: Танјуг/Mike Egerton/PA via AP Манчестер јунајтед је у суботу изборио пласман у финале ФА купа победом против Шефилда. „Грађани“ ће у финалу трећег јуна >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << играти против градског ривала Манчестер јунајтеда. Манчестер сити ће у полуфиналу Лиге шампиона играти против Реала, а у Премијер лиги се налази на другом месту на табели са пет бодова мање и две утакмице мање од првопласираног Арсенала.
Манчестер сити има шансу да освоји „триплу круну“, а то је до сада успело само Манчестер јунајтеду 1999. године.
„Не морају навијачи Манчестер јунајтеда да се плаше, ми смо комшије. Комшије су увек добре једне према другима“, рекао је Гвардиола. Манчестер сити ће за два дана на свом терену дочекати Арсенал у мечу 33. кола Премијер лиге.
„Још смо далеко од титула, депласирано је стога о томе говорити овога тренутка. У ових шест година, колико водим Сити, губили смо у завршним фазама такмичења, у финалу ЛШ или полуфиналу ФА купа. Али, поносан сам на све што смо моји сарадници и ја урадили. Наравно, освојили смо Премијер лигу. Иначе би вероватно овде био неки други менаџер. Знам да анализирам екипу и шта нам све треба да будемо на жељеном нивоу у завршници сезоне“, рекао је Гвардиола.
Raspadori doneo pobedu Napoliju protiv Juventusa u 93. minutu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Гвардиола: Далеко смо од титула, али сам поносан на све што смо урадили се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.